Esküvő fotózás

Képekbe zárt emlékek, amely csak rólatok szól!

Egy esküvő megszervezése nagy kihívás, mivel rengeteg döntést kell meghozni, annak érdekében, hogy minden az elképzeléseknek megfelelő legyen. A választék óriási minden tekintetben, a fotós szakmában is rengeteg kiváló szakember dolgozik. Azonban el kell döntenetek, általában egy képgaléria és egy árajánlat szerint, hogy kire bízzátok rá az esküvőtök emlékeinek megörökítését. Tudom, nem egyszerű. Ebben szeretnék nektek segíteni azzal, hogy személyesen beszélnénk meg mindent a nagy nappal kapcsolatban és megismernétek az általam nyújtott szolgáltatásokat. Ha megvan a kölcsönös szimpátia és nem utolsó sorban a bizalom, akkor az a képeken is meg fog látszódni.

Hogyan is zajlik egy kreatív fotózás?

Egy szóval? Lazán. A legrosszabb, ami egy fotózáson történhet, hogy zavarba jöttök a kamera előtt. Vannak olyan emberek, akik azt mondják, hogy nem szeretik ha fotózzák őket, de volt olyan eset, hogy a vőlegény egy hasonló kijelentés után úgy belejött a fotózásba, hogy öröm volt nézni. Nem mindenki születik fotómodellnek, ahogy én sem vagyok, de nem ezért álltam a kamera másik oldalára. Hanem azért, hogy megmutassam, nem kell profin pózolni ahhoz, hogy valakiről jó kép készüljön. Mindenképp azon leszek, hogy jól érezzétek magatokat és élvezzétek a fotózást, szóval ezen ne stresszeljetek, sőt semmin ne stresszeljetek. Ez a Ti napotok, ami csak rólatok szól!

Az esküvő napján

A megbeszélt időben és helyen, az alkalomhoz illően felöltözve örökítem meg a nap minden eseményét. Amennyire lehet észrevétlen maradok, hogy minél több pillanatképet tudjak készíteni. Egy mosoly, egy ölelés vagy csak egy apró, de annál sokatmondóbb gesztus. Ezektől lesznek igazán különlegesek a képek, amit átadok nektek.

Na jó Balázs, de mindez mennyibe kerül?

Minden esküvő más, ezért nehéz lenne olyan csomagot összeállítani, ami pontról pontra megegyezik a Ti elképzelésetekkel. Fontosnak tartom az árajánlat összeállításakor, hogy csak olyan szolgáltatásért fizessetek, amit szeretnétek.

Az űrlap kitöltésével könnyedén elküldhető az árajánlatkérés, amire 48 órán belül biztosan válaszolni fogok.